Wc ontstoppen Dordrecht

Het water spoelt moeizaam door uw wc. Soms zelfs helemaal niet. Dat is erg vervelend, zeker als u haast heeft en al uw kinderen ineens naar de wc moeten. Of als als u bezoek verwacht van de hele familie. Zelf de wc ontstoppen is vaak ook geen optie, want niet alle doe-het-zelfmiddelen doen wat ze beloven. Het enige dat helpt, is onze rioolvakman uit Dordrecht bellen. Hij doet namelijk altijd wat hij belooft!

Professionele ontstopping wc: hoe werkt uw vakman?

 • Onze expert komt langs met al het nodige gereedschap.
 • Hij onderzoekt uw probleem en bepaalt wat nodig is voor de ontstopping.
 • Mogelijk moet uw wc eerst gedemonteerd worden. Zo kan de expert de blokkade goed bereiken.
 • De expert ontstopt de wc met een frees, hogedrukreiniger of ontstoppingsveer.
 • De wc wordt weer gemonteerd.
 • U kunt afrekenen met PIN.
 • Heeft u na de ingreep nog vragen? Dan kunt u onze expert altijd bellen.

Kosten wc ontstoppen Dordrecht

Een professionele wc ontstopping klinkt duur, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. De meeste verstoppingen kunnen namelijk binnen een uur na aankomst van de expert worden opgelost. Andere verstoppingen nemen meer tijd en middelen in beslag, bijvoorbeeld als er een ernstig rioolprobleem aanwezig is. Hierbij moet u denken aan:

 • Wortelgroei in leidingen.
 • Gebroken of verschoven leidingen (bijv. door verzakking)
 • Een verkeerd aangelegd rioolstelsel.
Onze specialist rekent altijd een eerlijke prijs voor zijn werkzaamheden. Daarnaast zal hij altijd toelichten welke werkzaamheden nodig zijn en waarom. Zo weet u altijd precies waar u voor betaalt.

Tips voor een goed werkende wc

Een goed werkende wc is vrijwel altijd het resultaat van goed onderhoud. Toegegeven, aan een gebroken leiding kunt u niets doen, maar de reinheid en de staat van de pot heeft u wel zelf in de hand. Met deze tips - voor zover ze al niet bij u bekend zijn - helpen we u graag op weg.

 1. Gebruik dun wc-papier. Dik papier zorgt sneller voor blokkades.
 2. Uw wc is enkel geschikt voor de afvoer van menselijke afvalresten en water. Spoel daarom niets anders door, zoals etensresten of vetresten!
 3. Ontkalk uw wc eens per maand met schoonmaakazijn.
 4. Vul uw spoelbak eens per maand met soda en heet water. Trekt u door, dan zorgt de soda voor een lichte reiniging van uw wc.
 5. Gebruik nooit chemische ontstoppingsmiddelen als u (weer) eens te maken krijgt met een geblokkeerde wc. Deze zijn milieuvervuilend en zeer slecht voor uw leidingen.

Professionele wc ontstopping nodig? Zoek niet verder.

Vindt u het moeilijk om in Dordrecht een goede rioolvakman te vinden? Dat probleem is nu verleden tijd, want nu heeft u ons nummer. Toets het in als u een afspraak wilt maken met onze deskundige. Uw wc ontstoppen doet hij met professioneel gereedschap en met veel verstand van zaken. Ook in het weekend en bij spoedgevallen kunt u op hem rekenen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!