Afvoer ontstoppen Dordrecht

Een afvoer ontstoppen is werk voor een riooldeskundige. Waarom geen loodgieter? Omdat deze zich eerder bezighoudt met de toevoer van het water en niet met de afvoer. Onze Dordrechtse specialisten beschikken over alle middelen om uw afvoeren te ontstoppen en te onderhouden. Zij doen dit werk iedere dag, bij alle soorten woningen en bedrijven!

Hoe ontstopt onze expert uw afvoer?

Dit hangt af van de aard en de ernst van de verstopping. We kunnen namelijk al met zekerheid zeggen dat het ontstoppen van een afvoer vol vetresten meer tijd in beslag neemt dan het verwijderen van haren en zeepresten. Hoe is uw afvoer geblokkeerd geraakt? Als u dit al weet, dan kunt u het onze specialist al vertellen. Hij zal dan bepalen met welk gereedschap hij de blokkade kan verwijderen, bijvoorbeeld met een:

 • frees
 • hogedrukreiniger
 • ontstoppingsveer
Dan staat er nog een vraag open: is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Dit kan het geval zijn als u vaker last heeft van geblokkeerde afvoeren. Onze expert kan dan met een rioolcamera uw riolering inspecteren. Hij gaat op zoek naar fundamentele gebreken, zoals scheuren of breuken in uw leidingen.

Uw afvoer ontstoppen: kan het ook periodiek?

Jazeker. U sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Onze expert komt dan regelmatig uw afvoeren onderhouden. Inspectie, reiniging en advies zijn dan uiteraard inbegrepen. Een dergelijke dienst is zeer nuttig in de volgende gevallen:

 1. U heeft last van een ernstig rioolprobleem, maar u kunt de reparatie nog niet bekostigen. Intussen moet u wel gebruik kunnen blijven maken van uw afvoeren. Onze expert kan u dan tot de dag van de reparatie uit de nood helpen als er weer eens een blokkade optreedt.
 2. U bezit meerdere woningen en u kunt nooit alle rioolproblemen tegelijk oplossen. Gaat u akkoord met een onderhoudscontract, dan kan onze specialist alle adressen aflopen voor onderhoud en afvoer ontstopping.

Kosten afvoer ontstoppen Dordrecht

Omdat wij verschillende oplossingen bieden voor het ontstoppen van een afvoer, kunnen we hier geen vaste tarieven opgeven. Onze specialist zal per situatie en per locatie een prijs moeten bepalen. Dat doet hij aan de hand van de volgende vragen:

 • Waardoor is de verstopping veroorzaakt?
 • Hoe diep zit de verstopping?
 • Hoe hardnekkig is deze verstopping?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade snel en effectief worden verwijderd?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht te vervullen?
 • Is er behoefte aan een uitgebreide inspectie?
 • Is er behoefte aan een onderhoudscontract?

Afvoer ontstopping nodig? Uw expert in Dordrecht staat al klaar.

Zelf een afvoer ontstoppen kan frustrerend en tijdrovend werk zijn. Het is ook nog maar de vraag of uw doe-het-zelfmiddelen wel effectief zijn. Dit weet u vaak pas na uren werk! Ons advies? Kies direct voor de snelle en vakkundige oplossing van onze Dordrechtse expert. Bel ons voor een afspraak en stel ons al uw vragen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!